Your Cart

Spara pengar och förbättra din träning med vår utvalda träningsutrustning

Är du redo att ta din träning till nästa nivå men bekymrad över kostnaden? Tänk om jag sa att du kan få kvalitativ träningsutrustning till nedsatt pris? Vi ger dig möjlighet att köpa det du behöver för att nå dina träningsmål utan att tömma plånboken. Från löpband och roddmaskiner till yogamattor och viktvästar. Vi har allt du behöver för att komma igång med din träning

Träningsutrustning på REA

Träningsutrustning

Fördelarna med regelbunden träning: Från hjärthälsa till viktminskning och minskad risk för kroniska sjukdomar

Regelbunden träning är avgörande för att bibehålla god hälsa och välbefinnande. Det hjälper till att förbättra hjärt- och kärlhälsan, öka immunförsvaret, öka muskelstyrka och flexibilitet, förbättra mental hälsa och humör samt främja viktminskning. Det minskar också risken för kroniska sjukdomar som övervikt, typ 2-diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar och vissa cancerformer.

Konditionsträning, såsom löpninggåbandcyklingcrosstrainer och simning, förbättrar hälsan hos hjärtat och lungorna. Det hjälper också till att förbränna kalorier, sänka blodtrycket och minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar.

Styrketräning – Denna typ av träning innebär att man använder motstånd för att bygga muskelstyrka och uthållighet. Det kan göras med vikter, motståndsband eller till och med kroppsviktsövningar. Styrketräning förbättrar benmassan, balanserar muskelmassan och hjälper till att öka metabolismen.

Flexibilitetsträning, såsom yoga, stretching och Pilates, förbättrar rörligheten hos leder och muskler. Det hjälper också till att minska stress och muskelspänningar samt förbättra hållningen.

Några kategorier som kommer inkluderas på hemsidan

Styrketräning

Styrketräning är en form av träning som syftar till att bygga muskelstyrka och uthållighet. Det kan göras med olika typer av utrustning, som vikter, motståndsband och kroppsviktsövningar. Denna typ av träning är viktig för att förbättra benmassan, balansera muskelmassan och öka metabolismen.

En vanlig utrustning för styrketräning är vikter och viktskivor. Dessa kan användas för att utföra olika övningar som bänkpress, marklyft och curl. Vikter och viktskivor finns i olika tyngder och kan anpassas efter ens egen förmåga och mål.

Motståndsband är en annan populär form av utrustning för styrketräning. De är lätta och smidiga att ta med sig, och kan användas för att träna olika muskelgrupper. Motståndsband finns i olika motståndsnivåer och kan användas för både förstärkning och stretching.

Skivstångsställningar är annat exempel på utrustning för styrketräning. Power racks är stående räcken som används för olika typer av övningar som marklyft och knäböj. Squat stands är ställningar som används för att utföra övningar som knäböj. Både power racks och squat stands ger extra stöd och säkerhet under träningen.

Det finns många olika typer av utrustning för styrketräning att välja mellan. Det viktigaste är att hitta den utrustning som passar ens egna träningsmål och förmåga. Vi kommer presentera flertalet träningsredskap i relation till styrketräning på REA. 

Konditionsträning

Konditionsträning är en form av träning som syftar till att förbättra hälsan på hjärtat och lungorna samt förbränna kalorier och minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Det finns många olika produkter som kan hjälpa till att göra konditionsträningen mer effektiv och tillgänglig.

En av de vanligaste produkterna för konditionsträning är löpband. Löpband är en bra lösning för personer som vill träna inomhus, och är en bra möjlighet för personer som vill träna på ett lättare sätt. Löpband finns i olika prisklasser och med olika funktioner. Det finns löpband med olika hastigheter, lutningar och programmerade träningspass.

Elliptiska maskiner är en annan populär produkt för konditionsträning. De är ett bra alternativ för personer som vill träna både ben och armar samtidigt. Elliptiska maskiner kan användas för att träna både kondition och styrka, och finns i olika prisklasser och med olika funktioner.

Roddmaskiner är ett bra alternativ för personer som vill träna både över- och underkroppen samtidigt. Roddmaskiner är en bra konditionsträning och ger även en bra övning för ryggmusklerna.

Motionscyklar är en produkt för konditionsträning. De är ett bra alternativ för personer som vill träna benen och öka sin kondition. Motionscyklar finns i olika prisklasser och med olika funktioner, som exempelvis olika motståndsnivåer. På denna hemsida presenterar vi givetvis enbart motionscyklar med nedsatt pris.

 

 

 

 

Träningsrutin

Yoga & Pilates-utrustning

En vanlig produkt för yoga är yogamattan. Yogamattor är designade för att ge en mjuk och skön yta att utföra yogaövningar på. De finns i olika material, som exempelvis skumgummi eller naturskum, och i olika tjocklekar. Det finns även yogamattor med olika texturer för att ge extra grepp under övningen.

För Pilates är en vanlig produkt Pilates reformer. Det är en träningsmaskin som används för att utföra Pilatesövningar. Det ger möjlighet att göra övningar med extra motstånd och kontroll. Det finns också olika andra träningsredskap som kan användas i Pilates, som exempelvis gymnastikbollar, flexibla band och ringar. Givetvis presenterar vi även dessa produkter på REA.

 

 

 

 

Yoga

Träningskläder & skor

Träningskläder och skor är viktiga produkter för att få en säker och bekväm träning. Träningskläder ska ge bra rörelsefrihet och stöd för olika träningsformer, samt hålla kroppen torr och sval under träningen. Träningsskor ska ge bra stöd och dämpning för fötterna, samt ge bra grepp och stabilitet för olika ytor och rörelser.

Träningskläder finns i olika material och stilar. Det finns många olika typer av träningskläder, som exempelvis träningstoppar, tights, shorts och jackor. Det är viktigt att välja träningskläder som passar ens egna träningsmål och förmåga. Det är också viktigt att använda träningskläder som är bekväma och ger bra rörelsefrihet. På rabatterbjudanden.se kan du ta del av ett stort utbud träningskläder & skor. 

 

Träningsrutin

Träningsrutin: från att sätta realistiska mål till att hålla motivationen uppe

Sätt realistiska mål: Det är viktigt att ha konkreta och mätbara mål för att kunna se framsteg och hålla motivationen uppe. Sätt mål som är realistiska och uppnåeliga inom en rimlig tid.

Hitta en aktivitet du tycker om: Träning ska vara kul och något man ser fram emot. Hitta en aktivitet du tycker om och som du kan tänka dig att göra regelbundet. Det kan vara allt från att springa, dansa, eller cykla. 

Börja enkelt och öka gradvis intensiteten: Det är viktigt att inte överbelasta kroppen i början. Börja med lättare träning och öka gradvis intensiteten. Det hjälper till att bygga upp konditionen och undvika skador. 

Var konsekvent och mät dina framsteg: Det är viktigt att hålla sig till en träningsrutin och vara konsekvent i träningen. Mät dina framsteg och vara uppmärksam på dina förbättringar. Det hjälper till att hålla motivationen uppe. 

Träningsrutin

Avslutningsvis

Sammantaget är regelbunden träning avgörande för att bibehålla god hälsa och välbefinnande. Det finns många olika produkter som kan hjälpa till att göra träningen mer effektiv och tillgänglig, som exempelvis löpband, elliptiska maskiner, roddmaskiner, exercisecyklar, yogamattor, yogablöcker, reformer och träningskläder och skor. Det är viktigt att välja produkter som passar ens egna träningsmål och förmåga. Det är också viktigt att använda produkterna på rätt sätt för att undvika skador. Vi hoppas att du har hittat några bra erbjudanden på vår sida och att du kommer att ta tillfället i akt att börja din träningsresa. Var inte rädd för att testa olika träningsformer och produkter för att hitta vad som fungerar bäst för dig.

Kontakt & Feedback

Kontakta oss – För frågor, feedback eller mer information, klicka på länken nedan och kontakta oss.

Kontakt

Bästsäljande produkter

Fri frakt

På alla ordrar över 500 kr

30 dagar

Öppet köp i 30 dagar

Garanti på alla produkter

Alla produkter kommer med garanti

Säkra köp

PayPal / MasterCard / Visa